Geschikt voor doe-het-zelf


Nadat u het geschikte pakket zonnepanelen voor uw woning heeft gevonden dient deze geïnstalleerd te worden, hierbij heeft u twee mogelijkheden. U kunt de installatie uitbesteden aan professionele installateurs maar ook zelf de installatie uitvoeren.
Een veelvoorkomend motief om de zonnepanelen zelf te installeren is kostenbesparing, daarom raden wij ervaren doe-het-zelvers aan de zonnepanelen dan ook zelf te installeren. De omvang van de installatiekosten is namelijk zo’n 30% van de totale kosten van uw zonnepaneleninstallatie, een mooi bedrag dat gemakkelijk bespaard kan worden.


 PAKKET ZONNEPANELEN INSTALLEREN


Ideaal aan de volledige pakketten met zonnepanelen die worden aangeboden is dat de verschillende onderdelen die u nodig zult hebben voor het installeren van uw zonnepanelen inbegrepen zijn. Dit maakt het installeren van zonnepanelen voor u extra gemakkelijk doordat u geen tijd verliest met de zoektocht naar alle losse onderdelen. In een pakket met zonnepanelen zit standaard de volgende inhoud; zonnepanelen, omvormer, connector, kabels en montagemateriaal.
De onderdelen van de pakketten zonnepanelen zijn volledig op elkaar afgestemd, met de juiste zonnepanelen, omvormer en materialen, hierdoor zal uw zonnepaneleninstallatie optimaal werken en een maximum rendement leveren.


Het aanschaffen van een pakket is daarnaast ook goedkoper dan het aanschaffen van alle benodigde onderdelen apart. Bij zonnepanelenpakketten krijgt u namelijk veelal korting en hoe groter het pakket is dat u aanschaft hoe voordeliger de onderdelen van het pakket per stuk zijn.


Het pakket met zonnepanelen is gemakkelijk toepasbaar voor doe-het-zelvers door het ClickFit installatiemateriaal dat hierbij wordt gebruikt. Bij het installeren met ClickFit materiaal heeft u haast geen gereedschap nodig waardoor het snel en gemakkelijk op het dak bevestigd kan worden.


Als u meer informatie zoekt over de verschillende onderdelen van de zonnepanelenpakketten raden wij u de volgende pagina aan; ‘Onderdelen DHZ-set zonnepanelen’.

Partner

Zonnepanelen offerte